Nieuws berichten

Vrouwen Inspiratie Ochtend gaat dit voorjaar van start!

Deze ochtend staat speciaal in het teken van jou!

In je leven ben je vaak druk om alle ballen hoog te houden, je bent: moeder, vrouw van, huisvrouw, collega, wellicht kan je er zelf nog een paar meer bedenken. In al die rollen vergeet je vaak even dat JIJ er ook nog bent. Wanneer heb JIJ voor het laatst echt tijd gemaakt voor jezelf? Hoe fijn zou het zijn om met gelijkgestemde vrouwen eens van gedachten te kunnen wisselen over wat jouw bezighoudt? Hebben we daar niet allemaal zo nu en dan behoefte aan?

 

Lees verder...
Nieuwe cursus start in september 2019!

Deze nieuwe cursus is mede geïnspireerd door jongeren en bevat op leeftijd afgestemde thema's.  De cursus wordt gegeven met inzet van paarden en in september 2019 van start gaan. 

Lees verder...
JIJ bent uniek!

De beste hulp en ondersteuning
Iedereen met psychiatrische of psychische problemen heeft recht op de beste hulp en ondersteuning. Veilig bij ons of vertrouwd in de eigen woonomgeving. Dat is waar JIJ sinds de oprichting voor staat. De professionals die samen werk maken van deze zorg en verantwoording, nemen deze opgave serieus.

Lees verder...
© Copyright 2020 - Elia Webdesign - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram