Tarieven

Individueel en gezinscoaching

De kosten van een gemiddeld 1,5 tot 2 uur durende coachsessie zijn 75,00 euro per sessie. Dit is inclusief het intakegesprek en indien wenselijk een telefonisch contactmoment binnen 2 weken na de coachsessie.

Teamcoaching

Teamcoaching zal altijd afgestemd worden op het team en de doel-stellingen, neem contact op om de mogelijkheden en de kosten te bespreken.

Mindfulness

Mindfulness wordt gegeven in kleine groepen vanaf 3 personen. De kosten van een gemiddeld 2 uur durende Mindfulness met paarden zijn 25,00 euro per persoon. Dit is incl. koffie en thee.

Access Bars®

De kosten van een gemiddeld 1,5 uur durende Access Bars® met paarden zijn 50,00 euro per persoon. Dit is incl. koffie en thee.

Vergoedingen

De coachsessies kunnen voor een deel door de zorgverzekering worden vergoed. Om goed geïnformeerd te zijn over mogelijke vergoedingen is het raadzaam om vooraf contact op te nemen met uw zorgverzekeraar of zorgconsulent.

Voor meer informatie over het PGB kunt u de site van de Rijksoverheid raadplegen en/of neemt u contact op met het Zorg- of Gebiedsteam in uw gemeente.

Meer informatie over wat UWV voor u kan betekenen, vindt u op de website van het UWV.

De Pony Power cursus bestaat uit;

5 lessen van 2 uur (10 contacturen), een terug-kom-dag (2 contacturen), werkboek, diploma-uitreiking en de mogelijkheid van een lidmaatschap van de Pony Power Club (met jaarlijks 6 bijeenkomsten).

Kosten van de cursus bedragen 275,00 euro inclusief btw, materialen, drinken en fruit.

Minimaal 2, maximaal 4 deelnemers per cursus.

De cursus Paardenkracht voor Pubers bestaat uit;

5 lessen van 2 uur (10 contacturen), terug-kom-dag (2 contacturen), werkboek inclusief zelfevaluatie, certificaat voor de deelnemer en een feestelijke afsluiting.

De kosten van de cursus bedragen 295,00 euro inclusief btw, materialen, drinken en fruit.

Cursusdata is in overleg. Minimaal 2 en maximaal 4 deelnemers per cursus.

Het zomerkamp Paardenkracht voor Pubers (intensieve trainingsweek) bestaat uit;

Het zomerkamp is speciaal bedoeld voor kinderen die de overstap naar het V.O. gaan maken, 5 lessen van 3 uur (15 contacturen), 2x terug-kom-dag (4 contacturen), werkboek, certificaat voor de deelnemer en een feestelijke afsluiting.

Kosten van het zomerkamp bedragen 350,00 euro inclusief btw, materialen, drinken en fruit.

Cursusdata en de terug-kom-moment zijn in overleg . De cursussen starten  vóór de start van het nieuwe schooljaar en vóór de herfstvakantie.

Maximaal 6 deelnemers.

© Copyright 2018 - Elia Webdesign - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram